Baza wiedzy

Szczegóły artykułu
dodano: 2021-10-12 bezpłatne

Biuro rachunkowe w Internecie, czyli jak zaistnieć w Internetach? - bezpłatny webinar z dn. 08.10.2021

Szkolenie ma na celu poszerzyć Państwa wiedzę i umiejętności, by racjonalnie i bardziej świadomie podchodzić do marketingu w sieci oraz wiedzieć jakie zasoby należy zaangażować i na co zwrócić uwagę by odnieść sukces.

Plan działania:

Drodzy Właściciele Biur Rachunkowych, Chciałbym wraz z Fundacją zaprosić Was serdecznie na BEZPŁATNE dedykowane szkolenie z marketingu, które miałem już przyjemność poprowadzić (ale nie do końca) na konferencji w Gdańsku
???? Na szkoleniu postaram się odpowiedzieć na wiele nurtujących pytań dotyczących widoczności w sieci. Szkolenie ma na celu poszerzyć Waszą wiedzę, by racjonalnie i bardziej świadomie podchodzić do marketingu w sieci oraz wiedzieć jakie zasoby należy zaangażować i na co zwrócić uwagę by odnieść sukces! ???? Poniżej plan działania (oczywiście jest to elastyczny rozkład jazdy ???? ) ?Klient - czyli kto? ?Gdzie nas można znaleźć? ?Czy Twoja Firma z tego korzysta? - internetowy must have ?Reklama "bezpłatna" reklama i płatna ?Jakie kanały płatnej reklamy? ?Bonus! Jeden prosty trik na lepszą reklamę Szkolenie jest dla każdego niezależnie od wiedzy i doświadczenia. Jest również relatywnym spojrzeniem prowadzącego i wieloletniego praktyka performance marketingu na kwestie organizacji reklamy internetowej w przedsiębiorstwie. Jak obejrzeć materiał? 1. Należy kliknąć button "dodaj do koszyka" widoczny na dole oferty 2. Po logowaniu (lub rejestracji) należy "kupić" szkolenie za 0 zł podążając za informacjami na ekranie 3. Video ze szkolenia oraz prezentacja do pobrania będzie dostępna obecnej stronie (link poniżej)
Szkolenie jest bezpłatne niemniej jednak Fundacja będzie wdzięczna za każdą małą cegiełkę dołożoną do wspierania swojej działalności! Możecie to uczynić tutaj https://fundacjawirbr.pl/strona/wesprzyj-40 Pozdrawiam Kamil Świątek

Kamil Świątek

To tylko część artykułu, w całości przeczytasz go w ramach płatnego dostępu. Wybierz jedną z opcji poniżej i zamów dostęp

Biuro rachunkowe w Internecie, czyli jak zaistnieć w Internetach?

0,00 PLN