Nasi Partnerzy

-

Fundacja Wspierania i Rozwoju Biur Rachunkowych to przede wszystkim ludzie – wieloletni praktycy, wysokiej klasy eksperci w swoich dziedzinach, gotowi dzielić się swoją wiedzą i doświadczeniami. Z drugiej strony – nie byłoby Fundacji bez stale rosnącego grona zaufanych partnerów. Wierzymy, że wspierając się wzajemnie, wymieniając doświadczeniami, wiedzą i pomysłami, możemy osiągnąć więcej.

Nasi Partnerzy

AKADEMIA LTCA:

To platforma szkoleń stacjonarnych, szkoleń online i webinariów w zakresie prawa, podatków, rachunkowości, kadr, płac i finansów. Od wielu lat dostarcza praktyczną wiedzę, oferując szkolenia w różnej formie. Głównym założeniem wszystkich projektów jest profesjonalne podejście do klienta oraz nacisk na praktyczną przydatność usług szkoleniowych. Eksperci to wysokiej rangi specjaliści, których ilość przeprowadzonych szkoleń mówi sama za siebie.

Link do strony Akademii LTCA: https://akademialtca.pl

Krajowa Izba Biur Rachunkowych- KIBR:

Krajowa Izba Biur Rachunkowych jest organizacją samorządu gospodarczego, reprezentującą interesy gospodarcze zrzeszonych w niej podmiotów, prowadzących działalność w zakresie usługowego prowadzenia ksiąg rachunkowych, podatkowych, a także usług kadrowo-płacowych  w zakresie ich działalności usługowej.

Link do strony KIBR: https://www.kibr.pl

CASH BACK VAT RECLAIM:

W Polsce CASH BACK obecny jest nieprzerwanie od 1998 roku. W tym czasie obsłużyli ponad 12.000 wniosków o zwrot podatku VAT, które zostały złożone w imieniu ponad 2.000 klientów.

A historia firmy zaczęła się w Szwecji, 30 lat temu, kiedy po raz pierwszy udzielono pomocy firmie odzyskać podatek VAT z ich wydatków związanych z działalnością międzynarodową, maksymalizując w ten sposób korzyści dla klienta w ramach istniejącego prawa.

Dzisiaj Grupa CASH BACK jest siecią lokalnych biur, w których pracują doradcy i specjaliści podatkowi. Biura zlokalizowane są głównie na obszarze Europy, ale również we wszystkich innych krajach na świecie, w których zwrot podatku VAT jest możliwy. Dzięki takiej sieciowej strukturze firma doskonale radzi sobie w gąszczu ciągle zmieniających się lokalnych przepisów i mam realny wpływ na rentowność międzynarodowej działalności klientów.

Link do strony: https://cashback.pl