Dołącz do naszego Newslettera

Zainteresowania
nowości
AUTORYZACJA FORMULARZA
Chcę otrzymywać od Fundacji Wspierania i Rozwoju Biur Rachunkowych treści o charakterze marketingowym, takie jak oferty, reklamy, informacje o promocjach lub organizowanych wydarzeniach.
Wyrażam zgodę na używanie przez Fundację Wspierania i Rozwoju Biur Rachunkowych z siedzibą w Warszawie, telekomunikacyjnych urządzeń końcowych, których jestem użytkownikiem, dla celów marketingu bezpośredniego zgodnie z art. 172 ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne.
Prosimy o wyrażenie zgody na przetwarzanie danych osobowych. Bez jej oznaczenia nie będzie możliwa rejestracja w naszym systemie. W każdej chwili przysługuje Państwu prawo wglądu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, ograniczenia przetwarzania, usunięcia, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu oraz prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie. Administratorem danych osobowych jest Fundacja biur rachunkowych. Podanie danych osobowych, które przetwarzane będą w celach marketingowych jest dobrowolne.